Home / Aktivnosti / Izlet u Bogatić

 

Postoje mesta u koja se rado vraćaš.

To je za nas Avlija održivog razvoja u Bogatiću, divno mesto gde raste ljubav, nada i gde se dešavaju posebne stvari.

Korisnici Dnevnog boravka “Sv.Tereza” sa zaposlenima posetili su po treći put naše drugare u Dnevnom boravku “Sv.Jovan” u Bogatiću i proveli nezaboravan dan uz mnoštvo aktivnosti i lepog druženja.

Naše domaćine darovali smo sa darovima koje su izradili naši korisnici u okviru kreativnih i umetničkih radionica-akvarelom našeg Željka i raznim rukotvorinama.

Dvadest i dva korisnika i ostali učesnici u ovoj aktivnosti, sve u svemu 30 duša, radilo je na imanju, skupljali smo lišće, kruške, zalivali sveće, vežbali čak 30 minuta uz radnog terapeuta Kaću, razgovarali na temu motivacionih poruka s našom Anom, pevali, realksirali se uz čarobne zvuke terapijske, keltske harfe i našu prof.Draganu Filimonović koja je vodila radionicu za relaksaciju uz pomoć muzike i disanja, kreirali smo nove ideje za ručne radove i izmenili načine rada sa korisnicima.

Zajedničko druženje završilo se uz zajednički ručak koji smo u slast pojeli. Boranija i paradajz ubrani iz njihovog plastenika, domaće i sveže, ubrano našim rukama. posuđe su rasklonili sami korisnici, veoma sretni zbog ove posete, kako gosti tako i domaćini.

Dogovorili smo se da sad očekujemo njih u našem Dnevnom boravku, koje ja na skromnijem prostoru u urbanom delu Mitrovice, ali srca su dovoljno velika da otvore vrata prijateljima iz Bogatića.

Podelite na društvenim mrežama
 
Share this page
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

 

 

Timočke divizije 62, 22000 Sremska Mitrovica

ponedeljak: 08:00 – 16:00

utorak: 08:00 – 16:00

sreda: 08:00 – 16:00

četvrtak: 08:00 – 16:00

petak: 08:00 – 16:00

subota: zatvoreno

nedelja: zatvoreno

Kontakt telefon: 022/641-964

E-Mail: mitrovacki.caritas@gmail.com