Home / Donacije

Misija Caritasa Srbije

Misija Caritasa Srbije, kao humanitarne organizacije Katoličke crkve koja svoj rad temelji na Božjoj reči i socijalnom učenju, jeste svedočenje i promocija delotvorne kršćanske ljubavi u službi sveobuhvatnog razvoja čoveka i društva, zaštite i očuvanja prirode, ostvarenja mira i socijalne pravde, pružanja usluga svima kojima je to potrebno i nadahnjivanje svakog čoveka da čini dobro.

Vizija Caritasa Srbije

Vizija Caritasa Srbije je civilizacija ljubavi i solidarnosti, društvo dostojanstva i nade, bez nepravde i siromaštva, zasnovano na vrednostima Evanđelja.

Donirajte

Caritasova mreža u Srbiji aktivno je uključena u akciju prikupljanja i pružanja pomoći osobama u potrebi na teritoriji Republike Srbije. Donacije se mogu uputiti uplatom na žiro račune Caritasa Sremska Mitrovica, posebno otvorene za ovu namenu. Za sve druge vidove pomoći  u odeći, obući, hrani, higijeni, lekovima…potrebno je kontaktirati Caritas oko koordinacije i dogovora.

Žiro račun za donacije u RSD: 325-9500600020614-94
Žiro račun za devizne donacije: 325-9601600003117-88

Ovde preuzeti instrukcije za devizne donacije

Naši prijatelji: