Home / Aktivnosti / Dan žena 2024.

 

Uprkos tmurnom danu, neka sunca u liku osmeha ulepšali su ovaj poseban dan.

Međunarodni dan posvećen ženama obeležili smo tako da smo našim saradnicama i najstarijim korisnicama Kućne nege napravili iznenađenje! Najhrabriji korisnici našeg Dnevnog boravka krenuli su sa nama od praga do praga, što kućnog što na poslu, te divnim saradnicama našeg Caritasa odneli poklone koje su sami izradili i cveće u kalju da im traje i podseća ih na vrednost života i lepotu koja je svugde oko nas. Među onima koje smo iznenadili i čestitali im ovaj važan praznik bile su dr Sanja Selaković, dr Svetlana Prica, Jelena Dudić, Snežana Franceško i Nada Lođinović, članovi naše Intersektorske komisije pri Dnevnom boravku.

Takođe smo obradovali naše najstarije korisnice Kućne nege baka Slavicu Hadžić(93) i našu teta Evicu Španović, kao i najstariju volonterku teta Mariju Kujundžija. Neopisivi događaj, to treba doživeti.

I na kraju, vreme je za nas! U pizzeriji Balkan smo proveli lepo vreme uz razgovor, smeh i veoma ukusnu pizzu i uz piće. Neka nam je na zdravlje svima, a ovih dana što više.

A kako smo spremali poklone, možete videti na slikama. Verica Medar nam je pomogla da napravimo divne čestitke i magnetiće, a sami smo pravili i pakovali medenjake. Radost je naš pokretač, a ljubav generator svega što činimo.

Podelite na društvenim mrežama
 
Share this page
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

 

 

Timočke divizije 62, 22000 Sremska Mitrovica

ponedeljak: 08:00 – 16:00

utorak: 08:00 – 16:00

sreda: 08:00 – 16:00

četvrtak: 08:00 – 16:00

petak: 08:00 – 16:00

subota: zatvoreno

nedelja: zatvoreno

Kontakt telefon: 022/641-964

E-Mail: mitrovacki.caritas@gmail.com