Home / Vesti / Mladi Uskrs

 

Mladi Uskrs ili Nedelja Božanskog milosrđa posvećena je našim starim, bolesnim i nemoćnim sugrađanima. Korisnici, volonteri i deca cele nedelje su pravili poklone, ukrase i čestitke za njih. Nasa divan Sara Žurovski je kreirala divan program posvećen ovom divnom danu. Daca su recitovala, igrala kratki komad i čestitala Uskrs na 4 jezika svima prisutnima. Maternji, mađarski, engleski i albanski jezik iz usta naše dece činili su da svi budu obuhvaćeni. Nakon priredbe, malci su se razmileli po crkvi uručujući poklone našim starima.

Nakon toga smo odneli još 7 paketića na adrese korisnika naše Kućne nege da i njima kažemo da nisu zaboravljeni. U dvorani smo se sa učesnicima osladili i takođe ih darovali poklonima jer su se trudili da ovaj dan učine neyaboravnim!HVALA svima koji su dali doprinos da ovaj dan bude poseban.

Našem župniku, volonterkama Sari Žurovski, Ljiljani Kandić, Evici Španović, MAriji Kujundžija, Anemari Hajdu Žarko na divnim medenjacima Apoteki Zegin i Vrtiću Stonogica na prikupljenim i doniranim knjigama koje smo darovali našim dragim starijima i deci.Nebo se radovalo juče, ali mislim manje od nas.

SVIMA OD SRCA HVALA ❤

Podelite na društvenim mrežama
 
Share this page
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

 

 

Timočke divizije 62, 22000 Sremska Mitrovica

ponedeljak: 08:00 – 16:00

utorak: 08:00 – 16:00

sreda: 08:00 – 16:00

četvrtak: 08:00 – 16:00

petak: 08:00 – 16:00

subota: zatvoreno

nedelja: zatvoreno

Kontakt telefon: 022/641-964

E-Mail: mitrovacki.caritas@gmail.com